2007-12-27

Julen...

...är redan över. Den långa härliga ledigheten är redan som bortblåst. Fem dagar är inte tillräckligt för att kunna vila upp sig rejält. Tur att det bara är idag och imorgon på jobbet sen blir det fyra dagar ledigt igen. Nytt år och föddelsedag och allt. OJ OJ OJ! :)

Julen har väl varit helt ok får jag säga. Fullt ös hela tiden har det känts som.

I lördags hade vi lite julmys hemma hos oss. Massa folk. Glögg, pepparkakor, julgodis och självklart JULKLAPPSLEKEN!! Riktigt skoj var det så vi har bestämt oss för att ha detta som tradition varje år. Ser redan fram emot nästa år! :) Sen dan före dopparedan så var det lite julstök hemma. Skinkan tillagades, granen kläddes och klapparna slogs in.

Självaste julafton började med en brakfrukost hemma hos oss för min familj innan vi åkte till alingsås för att äta jullunch hos Fredriks farmor. Sen tutade och körde vi raka spåret till mor och far för ännu mer mat och Kalle Anka så klart!! Efter tv-höjdpunkten så åkte vi ända till Dalsjöfors och till söstrami där tomten kom och knackade på. Så självaste julafton var det lite småkörigt men ändå trevligt!

Juldagen - Lutfisk och potatis hos oss. Fredriks mor, bror och morbror med familj kom till oss för ytterliggare MAT! På kvällen bar det av till Wärdshuset för det klassiska 'Juldagspartyt'! Kul, fullt och sent! :)

Annandagen - Kaffe och bulle. Fredriks pappa med familj kom på besök. Ingen matlagning den dagen inte. Det har jag aldrig orkat.

Idag Torsdag - JOBB! Äntligen tillbaka till verkligeheten får man väl säga! :) Haha. Nä men två dagar står man ut i alla fall..

Coming back...

Inga kommentarer: