2007-08-18

semester.

Jajamänsan, semesterfiraren mår prima! det enda man kan klaga på är väl egentligen bara vädret. regn regn och åter regn. man börjar ärligt talat tröttna på det nu!

I veckan har jag ägnat mig åt i stort sett ingenting. måndagen började väldigt lugnt. tog en tur på sjön Mjörn i Alingsås. Det kändes som om det skulle bli en kalasfin dag men icke. Runt ett-snåret när vi hade hittat en perfekt plats för sol så är det väl klart att det dyker upp några fula fläskiga moln från ingenstans. snacka om att bli irriterad. Så dagen på sjön blev inte lång. Vi trodde vi skulle få mer sol om vi åkter till klassiska Tämta beach istället men icke sa nicke. Där var lika blåsigt och molnigt som i stora staden så det var bara att packa sina grejjer och ta riktning hemåt. Det var i stort sett måndagen. Senare på kvällen åkte vi till Resö för att göra nytt försök så måndagkvällen tillbringade vi i bilen.

Tisdagen däremot blev riktigt fin. Vi tog brumbrum-båten och drog ut på havet och fiskade lite makrill. Det var härligt. två-meters vågor - WOW!! Trodde båten skulle slå runt men det gjorde den icke. Vi tog en tur till Grebbestad för att kolla läget också. Så underbart härligt att åka båt!


Storfiskaren i farten

Minisemestern på Resö var helt perfekt, speciellt tisdagen. Bortsett från regnet när vi skulle dra upp båten. Men men, sånt är livet!




Härliga bilder från Resö och Grebbestad!


Väl hemma igen så var det åter regn och regn men vad gör väl det när man sitter med goda vänner och har allmänt trevligt.....


...........

1 kommentar:

Anonym sa...

min kamera?