2007-07-30

Tisdag

Tjolahopp!



Då var det tisdag igen. Det betyder början på en ny arbetsvecka efter en helg som passerat i rasande fart. Har faktiskt tagit det ganska lugnt. Hmm, suttit i bilen stora delar av helgen faktiskt. Det skulle ju blivit en fisketur i lördags men tur var väl det att vi inte gav oss ut i havet - det var storm rent ut sagt. Vågor stora som höghus nästan. Det hade nog inte blivit mycket fisk. Vi åkte till Ikea istället och där blev det lite smått och gott. Ganska billigt för en gång skull. Den gången. Efter Ikea åkte vi vidare till Resö, nära Grebbestad, för att hämta hem hans båt. När vi va hemma runt åtta på kvällen va jag trött på att åka bil kan jag säga. En lång dag och många mil i bilen. Sen som avslutning på kvällen blev det några öl och lite skitsnack hos Peter.

Lördagen börjar med att vi sover länge. Till tolv. Åhh, det var skönt. Sen blev som precis som dagen innan, en tur till Ikea, med Anders och Karin. Ja, roligare liv kan man väl ha tänker ni nu. Funderade lite, eller rättare sagt massor i bilen dagen innan, hade varit kul att köpa ny säng. Och det var precis så det blev - nästan. Köpte en huvudgavel till sängen MALM som dem flesta känner till. En liten hylla bakom sängen ungefär. Så man får ännu mer att städa! Köpte en liten lampa också. Började skruva när vi kom hem på kvällen och sen åkte vi till våra reskompanjoner för att käka kräftor och räkor. Och massa vitlök. Det var gott! Det blev en sen kväll, satt nog uppe till säkert halv ett och skruva. Inte så smart när man ska upp och jobba klockan sju dagen efter men men. Dum som man är.

Det blev i alla fall riktigt bra med sängen och gaveln. Är riktigt nöjd! Premiärsov i natt och ja, känner mig ganska utvilad. :)

Nu blir säkert mamma galen - så bra gick det att spara pengar denna månaden. Men men, Det drabbar ingen fattig som hon brukar säga! :)

Tajm för work skulle jag tro. Har faktiskt lite att göra idag. Inventering bland annat och den brukar ju ta sin lilla stund.

Hej hopp.

Inga kommentarer: