2008-11-09

Hhurmpff...så det ser ut!


Har varit riktigt duktig och städat hela lägenheten precis. Dammtorkat, dammsugat & skurat. Usch, det finns ju roligare saker att ägna sig åt men detta är TYVÄRR ett måste för att man ska trivas i sin lilla lägenhet. Känns som om det var storstäd inför jul eller något men tyvärr så är det ju bara att inse att man måste göra samma procedur snart igen. FY VAD TRÅKIGT! Funderar på att hyra en städerska. Har varit skönt att slippa. Men bara man får tummen ur så går det ganska fort ändå. Men jag säger det igen; FY VAD TRÅKIGT DET ÄR ATT STÄDA! Det känns ruskigt bra efteråt i alla fall.

Alla pappornas dag idag. Vi har varit hos F's farmor och fikat lite. Sen har vi varit hos min pappa och ätit middag. Trevligt trevligt. Pappa blev väldigt glad över sin överhandfräs som han fick. Ytterliggare en leksak till garaget! :) Han är säkert där ute nu och försöker bekanta sig med den!

Tror jag ska gå och öka mysfaktorn i lägenheten genom att tända lite ljus och sen är det nog dags att krypa ner i soffan och glo på teve. Ensam mamma söker är det klockan åtta. Inget man får missa!

På återseende.

Inga kommentarer: